Vă satisface cerințele

Integrat sau solo? Miele oferă două modele de cuptoare cu microunde: instalate în nișă sau montate pe blat. Design-ul atemporal și filozofia de comandă inteligentă se potrivesc perfect cu amenajarea bucătăriei dumneavoastră. Sau puteți opta pentru cuptorul Miele cu funcție suplimentară de microunde, dacă vă doriți confortul unui aparat combinat. Aflați mai multe la secțiunea „Cuptor combi cu microunde“.

Aparate diferite, design armonios

Creați un design perfect armonizat al bucătăriei dumneavoastră: Cuptoarele cu microunde Miele cu câmp de control deasupra se potrivesc fără cusur cu alte electrocasnice încorporate Miele. De aceea, ele pot fi așezate oriunde în bucătăria dumneavoastră. Ușa aparatului se deschide în jos – asemenea cuptoarelor. Deoarece comenzile sunt deasupra, mai mult spațiu rămâne disponibil în dulapul interior.

Un clasic familiar

Aparatele noastre SideControl – cu comenzile în poziția laterală clasică – se potrivesc și ele cu alte electrocasnice încorporabile Miele. Electrocasnicele încorporate SideControl pot fi combinate vertical cu alte aparate încorporate de la Miele sau pot fi instalate individual. Ușa aparatului se deschide în lateral.

Poziționare flexibilă