Garanţie extinsă

Garantieverlängerung

Garanţie extinsă Miele pentru liniştea voastră

Fiabilitate, confort perfect pentru utilizator şi calitate premium: prin achiziţia produsului dvs. Miele, aţi făcut cea mai bună alegere. Doriţi siguranţă maximă pentru noul dvs. aparat electrocasnic? Contra unei taxe fixe unice, Miele vă oferă o garanţie exclusivă de până la 10 ani. Garantia extinsă este valabilă doar pentru achiziţiile făcute pe persoane fizice şi nu juridice.

În intervalul de 2 ani al garanţiei producătorului, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi Garanţie Extinsă Miele de la distribuitorul dvs. sau direct de la Miele. După primele 3 luni de la achiziţia produsului, extinderea se poate efectua după o vizita în prealabil a tehnicianului Miele pentru verificarea produsului. Verificarea produsului este contra-cost.

Puteţi achiziţiona Garanţie Extinsă pentru următoarele tipuri de aparate electrocasnice, în cazul în care acestea nu beneficiază deja de garanţie extinsă:

 • cuptor cu aburi, hotă, congelator/ladă frigorifică, maşină de spălat vase, sertar termic pentru veselă şi mâncare, aparat de gătit/cuptor, plită, frigider, combină frigorifică, cuptor cu microunde, maşină de spălat rufe, uscător, maşină de spălat cu uscător, unitate de păstrare a vinurilor, combiset

 

Beneficiile dvs. pe scurt:

 • Garanţie Miele exclusivă pentru 5 ani (2 ani standard + 3 ani suplimentari) sau 10 ani (2 ani standard + 8 ani suplimentari)
  Miele este singurul producător care oferă o garanţie completă de până la 10 ani.
 • Siguranţă maximă
  În acest interval de timp nu veţi suporta niciun cost suplimentar pentru reparaţii care nu sunt reclamate din vina dvs.
 • Flexibilitate maximă
  Puteţi semna contractul oricând pe parcursul celor 2 ani de garanţie de la producător.
 • Siguranţă şi rapiditate
  Departamentul nostru de service vă va ajuta repede şi sigur în cazul în care aveţi nevoie de o reparaţie.

Preţuri pentru Certificatul de service Miele

Garanţie Extinsă Preţ unitar pentru certificat (în Ron, inclusiv TVA)
Garanţie Miele pentru 5 ani 545
Garanţie Miele pentru 10 ani 1414

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru alte informaţii.

Contact