Cum să găsiți aparatul potrivit de cafea

Căutați să cumpărați un aparat de cafea, dar nu știți de unde să începeți? Utilizați ghidul nostru de cumpărături pentru a găsi modelul potrivit care vă satisface nevoile și dorințele, pur și simplu trecând prin câteva întrebări.

 

Răspunzând la câteva întrebări despre preferințele dvs. în materie de cafea, ghidul nostru de cumpărături va ști ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

• Care aparat de cafea se potrivește nivelului dvs. de utilizare? Avem o varietate de aparate de cafea pregătite să vă facă cafeaua perfectă de la boabe până la ceașcă. Preferați un espresso aromat, un latte sau un cappuccino? Doriți o cană personalizată doar cu atingerea unui buton sau un întreg ibric alături de dumneavoastră?

• Ce model de aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră? Doriți să integrați aparatul de cafea în bucătăria dvs., așa cum sunt dedicate modelele încorporate? Sau un aparat de pus pe blat ar fi perfect pentru aranjamentul dumneavoastră? Oferim o varietate de modele din fiecare tip.

• Ce dotări și specificații sunt importante pentru dumneavoastră? Doriți să puteți introduce mai multe tipuri de boabe de cafea în același timp sau apreciați o râșniță, tavă pentru scurgeri sau un spumant de lapte de înaltă calitate?

 

Descoperiți gama noastră completă de espressoare și produse înrudite

Toate aparatele de cafea

Espressoare instalate pe blatul de lucru

Espressoare încorporate

Accesorii

Boabe de cafea Miele