O locuință conectată

Electrocasnice conectate cu Miele@home*

Conectate inteligent: cu sistemul nostru inovator Miele@home, puteți exploata întregul potențial al aparatelor Miele și vă puteți face viața cotidiană chiar mai inteligentă. Toate electrocasnicele inteligente de la Miele pot fi conectate în mod convenabil și sigur. Operarea este simplă – fie prin aplicația Miele, control vocal sau integrarea în soluții Smart Home existente. Dispozitivele sunt conectate prin rețeaua WiFi și cloud-ul Miele.

Aplicație Miele*

Însoțitorul tău perfect

Cu Miele app, dețineți în permanență controlul asupra aparatelor dumneavoastră de uz casnic Miele.

App feature

General

Totul dintr-o privire - acasă sau în deplasare

Bucătărie

Cea mai bună soluție pentru gătit și copt

Îngrijirea rufelor

Cucerește munții de rufe în siguranță

Asistență vocală***

Un singur cuvânt: operare simplă prin comandă vocală.

Confortabil și fără atingere: cu Alexa de la Amazon, vă puteți controla vocal cu ușurință aparatele electrocasnice Miele.

Integrări Smart Home

Locuința dvs. din viitor

Perfect conectate în rețea: integrați cu ușurință aparatele dvs. electrocasnice Miele rapid și ușor în sistemul existent Smart Home.

Interacțiunea aparatelor

Aparate inteligente perfect conectate în rețea

Pornit pentru dvs.: Aparatele Miele comunică între ele. În acest fel pașii de operare sunt simplificați și automatizați.

Aparate conectabile

Faceți cunoștință cu aparatele conectabile cu Miele@home.

Cu Miele@home, punem posibilele beneficii și utilitatea în centrul muncii noaste. Descoperiți aparatele noastre conectabile.

Aplicația Miele Scout

Control și monitorizare mobilă

Cu aplicația Miele Scout pentru dispozitive mobile – oricând și oriunde.

*Ofertă digitală suplimentară de la Miele & Cie. KG. Toate aplicațiile inteligente sunt posibile cu ajutorul sistemului Miele@home. Gama de funcții poate varia în funcție de model și de țară.
*** Asistența vocală utilizează serviciul Amazon Alexa și se bazează pe disponibilitatea acestuia. Gama de funcții poate varia în funcție de țară.