Pasiune şi fascinaţie cuprinse într-o marcă fără egal

  • Cele mai recente noutăţi din domeniul culinar şi modă, plus multe altele!

Miele à la carte

Miele à la carte

Universul culinar: Portrete de specialişti-bucătari; din experienţă: reţete simple, cărţi de bucate fantastice şi manuale de gătit; istorisiri fascinante din lumea mâncărurilor şi băuturilor şi cele mai noi tendinţe pentru bucătării, baruri şi pivniţele de vin. Mai sunt şi reţete cu succes garantat, recomandări de vinuri şi alte băuturi, ca şi funcţii de căutare comodă: toate aceste reunite sub titlul „Miele à la carteˮ.

Aflaţi mai multe
Miele Fashion Adobe Stock

Moda Miele

Pasiune, diversitate, exprimarea propriei personalităţi - toate acestea alcătuiesc moda. Aruncaţi o privire în studiourile designerilor internaţionali de top şi descoperiţi cele mai noi tendinţe din metropolele modei de pe întregul glob. Mai mult, sfaturi utile în privinţa întreţinerii articolelor vestimentare vă vor arăta cum să vă păstraţi hainele frumoase cât mai mult timp posibil.

Aflaţi mai multe
Aktionen & Kampagnen

Promoţii şi campanii

Încercăm mereu să vă surprindem produse noi, cu promoții și oferte variate. Vă invităm să le descoperiți pe toate!

Aflaţi mai multe
Auszeichnungen & Testsiege

Premii şi rezultate pozitive la teste

Dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă constituie baza pentru toate activităţile de afaceri ale Miele. Faptul că Miele a ajuns departe cu această strategie a fost demonstrat de numeroasele premii şi aprecieri, care în multe cazuri au fost oferite în mod repetat către Miele de-a lungul mai multor ani.

Aflaţi mai multe
Events & Messen

Evenimente

Showroom-ul Miele este gazda a numeroasa evenimente. Vă invităm sa le descoperiți și să vă delectați simțurile.

Aflaţi mai multe